Toster bar – burgeri uz pivo nikada nisu bili ukusniji

Sasvim novo mesto u centru Novog Sada donosi autentične burgere koji u društvu zavidnog izbora kraft piva kreiraju sjajan gastro doživljaj. Smešten u poslednjem pasažu u Zmaj Jovinoj ka Dunavskoj, lokal svojim jednostavnim i modernim dizajnom skreće pažnju, a osvaja potpuno posvećenim pristupom i hrani i pivu. I to se oseti u svakom detalju, zalogaju i gutljaju: od izbora na meniju i svakog od sastojaka moćnih burgera, preko specifične i veoma ukusne zemičke do mesa kome se poklanja posebna pažnja.

Novosađanima ime Toster nije nepoznato, naprotiv, prvi lokal u Radničkoj ulici poznat je po sopstvenim verzijama pljeskavica koje su dodacima sira, jaja, slanine, dobile jednu sasvim novu dimenziju.

Logičan sledeći iskorak bili su burgeri, logično, povezani s izborom kraft piva u rasponu od Srbije do Britanije, Nemačke i Belgije. Na kraju, probali smo sjajan čizburger s efektnim blue cheese sosom, dok je XXL burger izazov i za najveće gurmane sa svojih 220 grama odličnog mesa i mnoštvom dodataka. Efektno servirani na dasci, ovdašnji burgeri iznenadiće vas i cenama, a kao deo prepoznatljive ponude, u ponudi su i pomenute čuvene pljeskavice, dok su pomfrit, kolutići luka i nekoliko sosova logičan izbor priloga.

Ukoliko svraćate vikendom, obavezno pitajte šta je posebna kreacija za taj vikend, poigravanja ukusima i meridijanima su vrlo uzbudljiva, a ovo mesto je naša iskrena i topla preporuka za svaki dan i svaki odlazak do Novog Sada.

Izvor: http://citymagazine.rs/

Podelite članak

Facebook
Twitter
Linkdin
Pinterest